Kerstvakantie – Geniet van een onvergetelijke kerstvakantie bij Villapark de Weerribben

Wilt u er tijdens de kerstvakantie of kerstdagen even lekker op uit en genieten van een heerlijke vakantie met kerst? Zit er lekker warm bij tijdens de kerstdagen en reserveer een vakantie in één van onze vakantiehuizen of groepsaccommodaties van Villapark de Weerribben. Gegarandeerd dat u zult genieten van een heerlijke tijd met elkaar!

Vakantiehuis huren tijdens de kerstvakantie

De kerstvakantie, de kerstdagen en oud en nieuw zijn een ideale tijd voor wat quality time met familie en vrienden. Gezellig samen met vrienden of familie dineren in een knusse bungalow, er met z’n allen op uit en een wandeling maken door Nationaal Park de Weerribben of breng een bezoekje aan het schilderachtige dorp Giethoorn. Bekijk ons aanbod vakantiehuizen tijdens Kerst en Oud en Nieuw- vakantiehuizen voor 4 personen t/m 56 personen. 

Vakantiehuis Tjasker

Villa met 3 slp + 1 b  Weekend vanaf:

456,00 euro*

Vakantiehuis Keizerlibel 12

Villa met 6 slp + 3 b Weekend vanaf:

1147,00 euro*

Informatie of vragen

Wanneer u vragen heeft over deze aanbieding of meer wilt weten over het vakantiepark of huisjes, neem dan gerust contact met ons op! Onze reserveringsafdeling helpt u graag verder.

*Let op! Genoemde prijzen  zijn inclusief huursom, eindschoonmaak en reserveringskosten. Volgende kosten zijn exclusief en worden nog extra doorberekend: toeristenbelasting, bedlinnen.Dit overzicht is met grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er onjuistheden en/of onvolkomenheden in staan. Hiervoor kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle prijzen en data zijn onder voorbehoud van wijzigingen.