Loading...

De luxe bungalows op bungalowpark de Weerribben in Paasloo, Overijssel

De  vakantiehuizen van bungalowpark de Weerribben zijn een prachtig onderkomen voor een welverdiende vakantie of weekendje weg. Op het vakantiepark kunt u verblijven in 8 verschillende type vakantiehuizen, allen met hun eigen karakter en persoonlijkheid. Het zijn particuliere vakantiehuizen, hierdoor is de inrichting van ieder vakantiehuis uniek. Zo kiest u altijd een bungalow die bij u en uw reisgezelschap past. De verhuur van de vakantiehuizen is in beheer van onze receptie zodat u verzekerd bent van een succesvolle vakantie! Tijdens je verblijf in één van onze luxe vakantievakantiehuizen is het onmogelijk om je te vervelen, mede dankzij de vele voorzieningen voor jong en oud.

Kenmerkend aan alle vrijstaande rietgedekte bungalows zijn de ruime kavels met allen een prachtige ligging. Op de parkplattegrond kunt u de ligging per woning bekijken. Alle bungalows beschikken over kavels van 500 tot 1000m2 met royale tuinen voorzien van veel groen en genoeg ruimte om gedurende stralend weer lekker “buiten” te leven. Een aantal van deze bungalows liggen direct aan één van de twee parkvisvijvers en beschikken als extraatje over een (vis)steiger. Wilt u genieten van een wellness vakantie? Kies dan voor onze vakantie bungalow Tjasker Wellness met privé sauna en zonnebank.

Voorkeuren en wensen van uw vakantiehuis
Wij begrijpen dat u wellicht voorkeuren of wensen heeft betreft de bungalow waar u uw vakantie in wilt doorbrengen. Het bungalowpark beschikt over enkele vakantiehuizen waar in gerookt mag worden en bungalows waar het niet is toegestaan om te roken. Mocht u uw trouwe viervoeter willen meenemen op vakantie dan is dit ook mogelijk: in verschillende bungalows is uw huisdier van harte welkom. Ook zijn er een aantal caravrije vakantiehuizen die u bij ons kunt huren. Heeft u de voorkeur voor één van deze wensen dan kunt u dit kenbaar maken bij het boeken van uw vakantie.