Loading...

Villapark de Weerribben

Bungalowpark de Weerribben, oftewel Villapark de Weerribben is een kleinschalig vakantiepark te midden van twee visvijvers en een groene omgeving. Met Nationaal Park de Weerribben als achtertuin, een overdekt zwembad, een animatieprogramma, tennisbaan, restaurant, speeltuin, klimbos, escape room en talloze andere voorzieningen, biedt het bungalowpark de meeste faciliteiten in de Kop van Overijssel.

Villapark de Weerribben ligt in het dorpje Paasloo in de Kop van Overijssel op slechts 5 minuten afstand van het grootste moerasveengebied van Noord-West Europa: Nationaal Park de Weerribben. Een gebied vol prachtige natuur welke je via de talloze fiets- en wandelroutes kunt ontdekken. Daarnaast heeft Villapark de Weerribben in 2016 door Zoover (een toonaangevende reviewsite binnen de reisbranche) een prestigieuze Zoover Award gewonnen. Een prachtige 10e plek van populairste/beste vakantieparken van Nederland.

Kies uw vakantiewoning

Niet alleen qua faciliteiten is Bungalowpark de Weerribben een compleet vakantiepark. Ook biedt het park in totaal 5 verschillende soorten bungalows en 3 luxe groepsaccommodaties. Qua accommodaties heeft u dan ook een ruime keuze, zo is er voor een ieder wat wils! Zo kunt u uw vakantie doorbrengen in een 4-persoons vakantiewoning, een 6-persoons vakantiewoning, een wellness bungalow of een 8-persoons bungalow. Uiteraard kunt u ook verblijven in onze 16 persoons of 24 persoons groepsaccommodaties. De familievilla’s zijn splinternieuw en bieden luxe/sfeervolle voorzieningen, zoals een sfeerhaard, flatscreen tv’s in de living én op de slaapkamers en moderne leefkeukens. Groepsaccommodatie Vuurvlinder en groepsaccommodatie Waterjuffer bieden zelfs per 2-persoons slaapkamer een badkamer ensuite! Hoe luxe wil je het hebben wanneer je met een grote groep op vakantie gaat? Bij Villapark de Weerribben bent u in ieder geval aan het juiste adres!

Van alle gemakken voorzien

Je vervelen? Dat gebeurt niet tijdens je vakantie bij Villapark de Weerribben. Voor iedere leeftijdscategorie is er genoeg te beleven. Zo kunnen de kinderen tijdens de (Nederlandse) vakanties deelnemen aan het animatieprogramma met Berend de Bever. Ondertussen kunt u een balletje slaan op de tennisbaan of een duik nemen in het overdekte zwembad. Wanneer je ’s avonds geen zin het om te koken kun je aanschuiven in het restaurant en even heerlijk uit eten. Het restaurant biedt:

  • Uitgebreide a la carte menukaart
  • Speciale vegetarische kaart
  • Barbecue of buffet
  • 6-gangen proeverij

Ook wanneer u geen zin heeft om buiten de deur te eten kunt u snacks afhalen in het restaurant.

Bungalows op bungalowpark de Weerribben in Paasloo, Overijssel

Vakantiewoningen

De royale en vrijstaande vakantiehuizen van bungalowpark de Weerribben zijn een prachtig onderkomen voor een welverdiende vakantie of weekendje weg! Door de ruime keuze aan vakantiehuizen vindt iedereen wel een geschikte accommodatie. Of je nu in een bungalow of groepsaccommodatie wilt verblijven, maak een keuze uit het royale aanbod!

Meer informatie
Zwemmen in het zwembad tijdens je vakantie of weekendje weg in een bungalow op Villapark de Weerribben in Overijssel

Faciliteiten

Tijdens uw vakantie of weekendje weg op Villapark de Weerribben is het bijna onmogelijk om je te vervelen! Er is een restaurant, een gezellig animatieprogramma voor kinderen met Berend de Bever, een tennisbaan, klimbos en een overdekt zwemparadijsje. Allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie!

Meer informatie
Eindeloos fietsroutes fietsen voor een fietsvakantie op Bungalowpark de Weerribben

Parkplattegrond

Met de parkplattegrond van het vakantiepark kunt u een goede indruk krijgen. Bekijk de ligging van de vakantiewoningen, groepsaccommodaties en de faciliteiten.

Meer informatie