Loading...

Regio van Villapark de Weerribben in Overijssel

Villapark de Weerribben is gelegen in het dorpje Paasloo, in de Kop van Overijssel. Het vakantiepark grenst vrijwel direct aan het Nationaal Park de Weerribben en heeft daardoor een prachtige ligging te midden van een unieke flora en fauna. Een perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken!

In de regio kunt u verschillende leuke dagjes uit of uitstapjes plannen. Zo vindt u op steenworp afstand de dorpjes Giethoorn, Blokzijl en Vollenhove. Allemaal leuke dorpjes die ieder met een eigen karakter, uw bezoek meer dan waard zijn. Daarnaast leent de regio zich perfect voor eindeloze fietstochten of wandeltochten. Fiets langs goudgele rietkragen, uitgestrekte weilanden en over historische polderdijkjes.

Omdat het park zo mooi in de Kop van Overijssel ligt, zijn de provincies Friesland, Drenthe en Flevoland hier vrijwel net om de hoek. Ook hier kunt u de leukste steden en dorpen bezoeken. Breng een bezoekje aan Stavoren, Hindelopen, Workum, Havelte, Appelscha of ga naar het knusse strand van Lemmer, direct aan het IJsselmeer. Op slechts enkele minuten van het bungalowpark vindt u de dorpen Oldemarkt, Steenwijk, Meppel en Giethoorn. Langs de populaire Zuiderzeeroute vindt u de dorpjes Blokzijl en Blankenham. Wilt u weten wat u allemaal kunt beleven in de regio tijdens uw vakantie of weekendje weg? Bekijk in onderstaand overzicht de mogelijkheden!