Uiteten bij het gezellige Restaurant ‘t Binnenhof

Tijdens je vakantie kun je onbezorgd genieten van lekker eten en drinken in Restaurant ’t Binnenhof. Het restaurant bevindt zich op het bungalowpark, in de authentieke boerenhofstede, waar de karakteristieke elementen van het pand bewaard zijn gebleven. Gedurende warme zomerdagen geniet u op de sfeervolle patio van een gezellig hapje en een drankje aan de waterpartij. Dankzij de vele eet- en drinkmogelijkheden kunt u vrijwel altijd bij het restaurant terecht. Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diners, tot barbecueën bij uw bungalow, wij verzorgen het voor u.

Geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart, bestel ambachtelijke verse broodjes voor uw ontbijt of smul van de friet-, snack- ijs- of maaltijdservice. Wilt u tijdens uw verblijf een speciale culinaire activiteit beleven? Informeer dan eens naar een high tea, high wine of high beer. Tijdens speciale (feest)dagen als Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Kerst & Oud en Nieuw, biedt het restaurant speciale eet & drink arrangementen.

Kindvriendelijk restaurant

Restaurant ’t Binnenhof is een kindvriendelijk restaurant met een speelzolder, binnenzwembad, speeltuin, skelters en aquabubbles. Zo is er gedurende uw bezoek aan het restaurant altijd iets te beleven voor kinderen.

Bestellen via App

Eenvoudig uw broodjes of andere maaltijden bestellen gedurende uw vakantie of weekendje weg? Bestel deze dan eenvoudig via de App! Deze is gratis te downloaden voor IOS en Android.

Bekijk op deze pagina de mogelijkheden tijdens uw verblijf!