Op vakantie met hond bij Villapark de Weerribben

Ga jij met je partner, gezin of vrienden op vakantie en wil jij graag je hond mee op vakantie? Geen probleem! Op Villapark de Weerribben is je hond meer dan welkom!

Een weekendje of week weg mét het gehele gezin in De Weerribben is mogelijk. Geen oppas nodig voor de hond of honden, want er zijn vakantiewoningen op Villapark de Weerribben beschikbaar waar huisdieren zijn toegestaan.

Een gezellig samenzijn, de omgeving ontdekken of tot rust komen op en rondom het huisje: alle is mogelijk. 

Vakantiehuisje huren met hond

Een geselecteerd aantal vakantiewoningen op Villapark de Weerribben zijn huisdieren van harte welkom. Kom genieten van de rust, ruimte en natuur op en rondom vakantiepark de Weerribben.

De vakantiehuisjes zijn standaard van verschillende gemakken voorzien: keuken met keukeninventaris en vaatwasser, woonkamer met televisie, tweepersoonsslaapkamer(s), badkamer(s) en wasmachine en/of droger.

Elke woning heeft een eigen stijl en inrichting, op onze parkplattegrond is van iedere woning de foto’s te zien. Hierdoor kiest u uw eigen favoriete woning.

In het boekingssysteem wordt na het selecteren van de gewenste datum en het gezelschap automatisch de beschikbare woningen geselecteerd.