Loading...

De luxe bungalows op bungalowpark de Weerribben in Paasloo, Overijssel

De  bungalows van bungalowpark de Weerribben zijn een prachtig onderkomen voor een welverdiende vakantie of weekendje weg. Op het vakantiepark kunt u verblijven in 8 verschillende type vakantiebungalows, allen met hun eigen karakter en persoonlijkheid. Het zijn particuliere vakantiehuizen, hierdoor is de inrichting van iedere bungalow uniek. Zo kiest u altijd een vakantiebungalow die bij u en uw reisgezelschap past. De verhuur van de bungalows is in beheer van onze receptie zodat u verzekerd bent van een succesvolle vakantie! Tijdens je verblijf in één van onze vakantiebungalows is het onmogelijk om je te vervelen, mede dankzij de vele voorzieningen voor jong en oud.

Kenmerkend aan alle vrijstaande rietgedekte bungalows zijn de ruime kavels met allen een prachtige ligging. Op de parkplattegrond kunt u de ligging per bungalow bekijken. Alle bungalows beschikken over kavels van 500 tot 1000m2 met royale tuinen voorzien van veel groen en genoeg ruimte om gedurende stralend weer lekker “buiten” te leven. Een aantal van deze vakantiebungalows liggen direct aan één van de twee parkvisvijvers en beschikken als extraatje over een (vis)steiger. Wilt u genieten van een wellness vakantie? Kies dan voor onze vakantiebungalow Tjasker Wellness met privé sauna en zonnebank.

Voorkeuren en wensen van uw vakantiehuis
Wij begrijpen dat u wellicht voorkeuren of wensen heeft betreft de bungalow waar u uw vakantie in wilt doorbrengen. Mocht u uw trouwe viervoeter willen meenemen op vakantie dan is dit ook mogelijk: in verschillende bungalows is uw huisdier van harte welkom. Ook zijn er een aantal caravrije bungalows die u bij ons kunt huren. Heeft u de voorkeur voor één van deze wensen dan kunt u dit kenbaar maken bij het boeken van uw vakantie.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!