Pasen 2019: Vier de paasvakantie op Villapark de Weerribben in Paasloo

Wil je er met Pasen 2019 even tussenuit met je familie en/of vrienden? Geniet van een extra lang weekend weg met Pasen in de paasvakantie op Villapark de Weerribben. Overnacht in onze prachtige 4-, 6- of 8-persoons vakantiehuizen. Dankzij de vele activiteiten op en buiten het park, kun je genieten van een goede mix van inspanning en ontspanning.  

Paasvakantie op Villapark de Weerribben

De paasvakantie is een ideaal moment om er even lekker met uw partner, gezin of vrienden tussenuit te gaan. Tijdens Pasen 2019 valt eerste Paasdag op zondag 21 april 2019 en tweede Paasdag op maandag 22 april 2019. Om je paasvakantie op ons vakantiepark helemaal compleet te maken boekje ons speciale paasarrangement. U geniet van een compleet verzorgd weekend pasen: overheerlijk eten en leuke activiteiten. 

Aanbieding Paasweekend – Goedkoop weg met Pasen

Wanneer je tijdens Pasen 2019 niet een hele week op vakantie wilt, dan kun je er ook voor kiezen om een weekend Pasen te boeken. Het laatste weekend van maart, waarin de paasvakantie valt, leent zich perfect om er even tussenuit te gaan. Boek extra voordelig jouw vakantie met Pasen en bekijk onze aanbieding voor het Paasweekend.