Last minute aanbieding – Meivakantie – korting bij Villapark de Weerribben

Wil je er in de meivakantie tussenuit met je familie, gezin of vrienden? Geniet van een weekendje of weekje weg in de meivakantie op Villapark de Weerribben. Overnacht in onze prachtige 4-, 6- of 8-persoons vakantiehuizen. Dankzij de vele activiteiten op en buiten het park, kun je genieten van een goede mix van inspanning en ontspanning.  

Meivakantie 2019 – Boek een week of weekendje weg

Met een beetje geluk kun je deze week al genieten van heerlijke zomerse temperaturen. Een ideaal moment om deze vakantie te genieten van een welverdiende vakantie of weekendje weg met familie, vrienden of het gezin. Op het vakantiepark en in de directe omgeving zijn genoeg activiteiten te beleven wat Villapark de Weerribben tot één van de leukste locaties maakt voor een vakantie in de meivakantie! 

Aanbieding meivakantie – mei vakantie boeken

Wilt u op vakantie in de meivakantie? Boek gemakkelijk en snel uw meivakantie en geniet van de vakantie voorpret! Bij Villapark de Weerribben weet u zeker dat uw vakantie onvergetelijk wordt. Ook wanneer u in de meivakantie met gezin op vakantie wilt of gewoon wilt genieten van een weekje weg in mei, bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen met betrekking tot een vakantie in de meivakantie op ons vakantiepark of wilt u meer weten over onze vakantiehuizen?U kunt ook bij ons terecht voor een persoonlijk boekadvies. Zo kiest u altijd een vakantiepark die bij u en uw reisgezelschap past!Bel of mail ons! 

Last minute meivakantie

Bekijk al onze geselecteerde aanbiedingen voor een vakantie in de meivakantie 2019. 

Vakantiehuis Tjasker

Villa met 3 slp + 1 b  vanaf:

263,00

Vakantiehuis Otter

Villa met 4 slp + 2 b vanaf:

293,00

Vakantiehuis Tjasker Wellness

Villa met 3 slp + 1 b met Sauna en Zonnebankvanaf:

273,00

Vakantiehuis Tonmolen

Villa met 2 slp + 1 b  vanaf:

303,00

Vakantiehuis Karekiet

Villa met 4 slp + 1 b vanaf:

283,00

Vakantiehuis Keizerlibel 12

Villa met 6 slp + 3 b  vanaf:

953,00

Vakantiehuis Waterjuffer 16

Villa met 8 slp + 8 b  vanaf:

1177,00

*Let op! De genoemde prijzen zijn exclusief verplicht bijkomende kosten: toeristenbelasting en bedlinnen. Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de boekingsmodule. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.